2019-01-29 06:04:51• hírek • Blikk.hu

Soványsága miatt becsmérlik Weisz Fannit, kiállt mellette a férje

Soványsága miatt sokan sértő megjegyzésekkel illetik a siket modellt, Weisz Fannit, akinek férje megelégelte a rosszindulatúskodást, s megvédte kedvesét.

Ahogy azt a Blikk is megírta, a rajongók szerint a siket modell már-már túlságosan is vékony lett az utóbbi időben, rosszindulatú, sértő megjegyzéseiket pedig a képeihez is hozzáfűzik. Lapunk is beszámolt arról, hogy Weisz Fanni korábban is reagált már a soványságával kapcsolatos kérdésésekre, s mint kiderült, ennek nem a diéta és a mozgás az oka.
 

Legutóbb egyik, spanyolországi nyaralásáról posztolt fotója láttán kritizálták őt követői, karcsúsága miatt újra bántották őt - bár tény, 170 ventiméteres magasságához párosuló 52 kilogrammos súlya is elég karcsú.
 

„Totál sovány, ez nem nőies! Se popsi, se cici, mint egy kiszáradt kóró!” - állt az egyik kommentben. Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter ezt pedig nem hagyhatta szó nélkül.
 

– Ahogy a feleségem képe alatt is írtam, ha nő lennék és rosszindulatú, szerintem én is megőrülnék, hogy nem tudok úgy kinézni, mint a Fanni! Akárki, akármit mond, bomba a feleségem! De mindenki másképp néz ki, és nincsen ezzel semmi baj. Milyen unalmas is lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy festene - mondta a Borsnak Hajmásy Péter, aki szerint Fanni vékony és formás, de nem sovány.
 

A modell számára pedig az a legfontosabb, hogy a férjének tetsszen.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: